dinsdag 15 mei 2012

Wedstrijdverslag 13/05/2012

NAALDERT FC - FC NASSER               3  -  0
 De jongens van Naaldert mochten onder het goedgezinde oog van de weergoden hun schoenen van de haak halen want vandaag stond Nasser op het programma. Nasser verscheen door omstandigheden slechts met 9 spelers op het veld en dus was de numerieke overhand al een feit maar uit het verleden is gebleken dat dit niet altijd een pluspunt is… Het duurde eventjes eer Naaldert echt zou wakker schieten want het was geen al te sterk begin van Naaldert. De eerste kleine kansen waren weliswaar voor Nasser. Nadien ontwaakte Naaldert uiteindelijk toch een beetje en de brilscore werd direct teniet gedaan. In de 12de minuut kwam Naaldert opzetten en belandde het leder bij Paul die zag dat de goalie ver van zijn lijn stond. Via een hoge bal wist hij de keeper helemaal te verrassen en de 1-0 op het scorebord te zetten. Het was niet dat het van een leien dakje liep want Nasser speelde goed georganiseerd en dus kon een matig Naaldert niet echt de overhand pakken. Naaldert kwam een paar keer goed weg op enkele corners en kon in de 20ste minuut dan toch verder uitlopen. Via een actie over rechts kwam de bal bij Christoph terecht die de achterlijn haalde en de bal aan de penalty punt wist  te  brengen waar Erno stond. Erno, die geen al te beste morgen meemaakte, was precies geprikkeld door het vorig verslag en antwoordde dan maar terug met zijn eerst doelpunt van het seizoen 2-0. Na de koffie was nog altijd geen denderend Naaldert te zien. De numerieke overhand werd niet echt uitgespeeld en voetbalend was het ook geen hoogstaande prestatie van Naaldert. De numerieke overhand werd wel terug gedwongen tot op 1 speler, want Erno liep over naar de tegenstander waar hij zelfs bijna wist tegen te scoren, van een verrader gesproken. Op basis van de gehele wedstrijd verdiende Nasser toch wel een doelpuntje en moest het met 11 zijn zou de partij een geheel ander gezicht krijgen. Maar bon dit gezegd zijne, wou ook Kenny zijn doelpuntje meepikken en de wedstrijd geheel te beslissen. In de 61ste minuut kreeg Naaldert een corner toegewezen. Franco die deze corner snel nam, wist Kenny te bereiken die eindelijk het doel wist staan en zo ook zijn eerste van het seizoen mocht binnenkoppen 3-0. Een zwakke wedstrijd van Naaldert wat toch de  punten wist  mee te pakken. We kunnen niet elke zondag spelen als een geoliede pletwals zullen we maar zeggen.
Om toch maar positief te eindigen wil ik nog even melden dat de ooienvaar weer bij Tom en Kristel is gepasseerd. Een dikke proficiat gewenst namens heel de club voor hun kersverse dochter Lisanne!
OPSTELLING NAALDERT:CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, LUC GYSBRECHTS, BERT BROUX, CHRISTOPH LUCAS, SCHUYTEN LEROY, FRANCO PUT, NORBERT VELTJEN, GLENN DANIELS, ANDY BUEKERS, KENNY VANHAEREN
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 16
DOELPUNTEN:  12’ PAUL LETEN 1 – 0, 25’ ERNO LATET 2 – 0, 61’ KENNY VANHAEREN 3 - 0