woensdag 30 mei 2012

Wedstrijdverslag 27/05/2012

NAALDERT FC – VET. GROTE BROGEL    2 - 1
HD Soccer 36Vandaag stond de clash tegen Veteranen Grote Brogel op het programma. Uit verleden is geweten dat Grote Brogel een goedvoetballende ploeg is en dus zeker een geducht tegenstander is. Naaldert zou dus absoluut het onderste uit de kan moeten halen. Onmiddellijk na aanvang van de wedstrijd gingen beide ploegen op zoek naar de openingstreffer. Beide ploegen combineerde mooi rond en gingen vol ijver van start. Ook de 12de man bij Naaldert namelijk de heuvel gaf ook onmiddellijk zijn visitekaartje af. Toch was het Naaldert dat met de eerste dreiging kwam. In de 9de minuut kwam het eerste echte prikje van Naaldert maar Elroy schatte de bal verkeerd in en miste onbegrijpelijk. De verdediging bij Naaldert was een hecht blok en Grote Brogel leek er niet door te komen. Geen van beide ploegen wilden het onderspit delven en dus was het een ware bikkelpartij langst weerszijde maar toch ook sportief. Na enkele keren geprikt te hebben,mocht Naaldert dan toch de leiding nemen. In de 23ste minuut kreeg Naaldert een corner toegewezen. De bal werd teruggespeeld op Christoph die op een tegenstander besloot. De bal kwam terecht bij Elroy die het leder hard in doel werkte 1-0. Grote Brogel leek niet uit het veld geslagen en kwam met meer en meer dreiging. Als de verdediging dan al is een steekje laat vallen, dan staat er nog altijd Andy die in de 25ste minuut zijn ploeg overeind hield met een mooie parade. De wedstrijd leek in evenwicht, maar Naaldert mocht toch de beste kansen achter hun naam zetten. De rust kwam onder de brandende zon als geroepen want beide ploegen gaven elkaar geen duimbreedte toe. Na de rust kon Naaldert onmiddellijk verder uitlopen maar Paul mist onbegrijpelijk op de paal. De paal en Paul leken vandaag 2 handen op een buik want slechts 5 min later wist hij de paal weer te vinden. Zo leek Naaldert niet verder te kunnen uitlopen en Grote Brogel deed nog steeds niet onder. Als je je kansen niet kan benutten, krijg je het deksel op de neus en zo leek het rampscenario van vorige week zich weer voor te doen. Grote Brogel kwam ook enkele keren met kleine wapenfeiten af en wist een penalty af te dwingen na een handsbal van Franco. De tegenstander mocht de gelijkmaker vanaf de 9 meter binnenleggen en alsof het al niet erg genoeg was moest Naaldert nog met 10 verder 1-1. Met nog maar 10minuten te spelen, leek het onmogelijk nog iets in de wacht te slepen. Ook belette de deklat Christophe van een doelpunt en leek Naaldert het te moeten stellen met 1 punt . Tot in de 66ste minuut Paul kwam opzetten. Hij sneed naar binnen en stuurde Elroy diep. Elroy vond Steven die was mee komen opzetten, en  Steven wist af te leggen op Paul. Paul die eindelijk nuchter leek, mocht dan toch een doelpuntje meepikken en zo Naaldert geheel in extase te brengen 2-1. Een fel bevochten overwinning die Naaldert deugd deed na vorige week en ook al worden we een jaartje ouder, we kunnen het nog altijd!
Nog een dikke proficiat gewenst aan Glenn die het huwelijksbootje betreden heeft en het is te hopen dat hij nog altijd mag komen voetballen.
OPSTELLING NAALDERT: CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY,  ERNO LATET, TOM BROUX, CHRISTOPH LUCAS, FRANCO PUT, NORBERT VELTJEN, STEVEN HOUBEN, ANDY BUEKERS, BERT BROUX, BRAM VANGENEUGDEN
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS