maandag 7 mei 2012

Wedstrijdverslag 6/05/2012

NAALDERT FC - EDELHOF               7  -  2
Na het verlies van vorige week tegen Opel was Naaldert vandaag gebrand op een overwinning. Na het openingssignaal ging Naaldert onmiddellijk vol ijver en enthousiast op zoek naar het openingsdoelpunt. Kort na aanvang kon Elroy deze ook meteen maken maar besloot onbegrijpelijk zwak op doel. Het tornooi van gistere zat precies nog in de benen. Maar het zou niet lang duren eer het enthousiasme van Naaldert beloond zou worden. In de 6de minuut kreeg Naaldert een corner toegewezen. Via Franco belandde de bal aan de 2de paal waar Leroy, die boven iedereen uitkwam, de 1-0 op de bordjes zette. Naaldert had duidelijk de overhand en bleef gretig doordrukken op Edelhof. Het zou ook niet lang duren eer de bordjesman weer aan het werk werd gezet. In de 10de minuut was het weer raak. Na goed voorbereidend werk van Christoph bereikte hij Franco die via een voorzet een alleenstaande Jan wist te vinden 2- 0. Naaldert bleef opzetten en Edelhof wist niet echt wat aan te vangen met al dat aanvallend geweld. Regelmatig werden er wel serieuze kansen de nek omgewrongen maar in de 15de minuut was het toch weer raak. Via een voorzet van Paul werd Jan gevonden die zijn 2de van de morgen  achter zijn naam mocht schrijven 3-0. Nadien mocht Edelhof aanvallend iets meer inbreng hebben en kwam kort na de 3-0 de aansluitingstreffer 3-1. Naaldert was duidelijk baas maar de overwinning was toch nog niet in handbereik. Naaldert voetbalde mooi rond en knokte, in tegenstelling tot vorige week, voor iedere bal. Het was een mooie, sportieve wedstrijd. Het scorend probleem was wel weer een obstakel vandaag maar in de 28ste minuut wist Naaldert de netten nog eens te vinden. Via een voorzet belandde de bal bij Jan die weer een doelpuntje mocht meepikken 4-1. Net voor we in de kleedkamer weer op adem mochten komen, wist ook Edelhof het doel nog eens te vinden en de wedstrijd leek nog niet beslist 4-2. Na de koffie was Naaldert op zoek naar de genadeslag. Naaldert was nog steeds het meest dreigend van de 2 en bepaalde het spel.  Kort na rust mocht Paul dan de boeken toe doen. Na een mooie actie die begon bij Erno mocht Paul naar binnen snijden en wist zo de keeper te verschalken 5-2. Edelhof wist dat het kalf verzopen was en kon nadien niet echt meer een vuist maken. Na 20min in de 2de helft, na weer heel wat gemiste kansen, mochten de bordjes weer gedraaid worden. Nadat Leroy werd diep gestuurd langst de Linkse flank wist hij de bal voor te brengen waar Franco de bal met het hoofd de netten in liep 6-2. Niet veel later werd er nog een tactische wissel doorgevoerd en mocht Erno ook nog proberen zijn goaltje mee te pikken in de spits. In de 58ste minuut zou zijn moment van glorie komen althans dat dacht men… Na een mooie actie van Paul wist hij Erno te vinden die geheel alleen voor doel stond. Door de stress,de adrenaline besloot hij de bal maar terug te geven aan de keeper en is het dus nog altijd wachten op zijn 1ste van het seizoen. Volgende keer beter zullen we maar zeggen. Net voor het affluiten van de wedstrijd wist Naaldert nogmaals de keeper in het stof te doen bijten. Via een 1-2tje van Elroy en Paul, kwam Paul oog in oog met de doelman en mocht de 7-2 eindscore op het bord zetten. Een sterke wedstrijd van Naaldert die beloond werd met de 3 punten. Een lijn die we mogen doortrekken naar  volgende week.
OPSTELLING NAALDERT:CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, LUC GYSBRECHTS, TOM BROUX, JAN VAN AAKEN, CHRISTOPH LUCAS, SCHUYTEN LEROY, FRANCO PUT, NORBERT VELTJEN, GLENN DANIELS
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Geen
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 13
DOELPUNTEN:  6’ LEROY 1 – 0, 10’ en 15’ JAN VAN AAKEN 2 – 0 en 3 – 0, 16’ 3 – 1,28’ JAN VAN AAKEN 4 – 1, 35’ 4 – 2, 39’ PAUL LETEN 5 – 2, 55’ FRANCO PUT 6 – 2, 66’ PAUL LETEN 7 - 2