dinsdag 1 mei 2012

Wedstrijdverslag 29/04/2012

NAALDERT FC - OPEL             3   -  4
Vandaag  stond voor de laatste maal dit seizoen de clash tegen Opel op het programma. Zoals uit historie geweten is, is dit een wedstrijd op het scherpst van de snee. We zouden dus in beste vorm moeten aantreden om de overwinning binnen te halen. De wedstrijd ontaarde onmiddellijk in een ware bikkelpartij, er werd langst beide zijden gestreden voor elke bal. De tegenstander leek iets gretiger uit de startblokken te zijn geschoten, en mocht in de openingsfase de beste wapenfeiten achter hun naam zetten. Toch was het Naaldert dat op voorsprong wist te komen. In de 13de minuut wist Steven na zwak uitverdedigen de bal voor het doel te brengen. Paul wist aan de eerste paal wel raad met deze bal en de 1-0 was een feit. Opel leek even aangeslagen maar knokte zich terug in de wedstrijd wat in de 21ste minuut leidde tot de niet onverdiende gelijkmaker1-1. Opel nam nadien meer het heft in handen en wist voor de rust de leiding te pakken op Naaldert na slecht verdedigen 1 - 2 . Na de koffie kwam er een iets beter Naaldert uit de kleedkamer maar Opel wist kort na de rust verder uit te lopen na een ware pegel van buiten de 16. Naaldert moest opkijken naar een 1-3 achterstand maar opgeven is geen optie voor Naaldert. De wedstrijd ging mooi op langs weerszijde. Geen van beide ploegen moest echt onderdoen voor elkaar en Naaldert wist uiteindelijk terug te komen op 2-3. Een voorzet van Christoph bereikte de 2de paal waar Jan Naaldert terug hoop mocht geven. De strijd voor de 3 punten was serieus intens, er werd elkaar geen duimbreedte gegund. Dit zou echt een wedstrijd zijn geweest voor onze warrior Franco, die wegens ziekte ons niet kon bijstaan in de clash(volgende keer zullen we wel een pamper voorzien). In de 52ste minuut werd een vrije trap toegekend op het randje van de 16 onder hevig protest bij Naaldert. Een mooie vrije trap liet Andy kansloos achter en met nog een klein 20 minuten leek een klein mirakel nodig om de 2-4 teniet te doen. Het was geen simpele wedstrijd voor Naaldert en het liep toch niet echt zoals het normaal zou moeten lopen. Veel onnodig balverlies en slechte passes maakten het er niet gemakkelijker op. Wel wist Naaldert nog terug te komen op 3-4 na weer een voorzet, die aan de 2de paal benut werd door Christophe. Een wedstrijd  waar misschien toch ietsje meer in zat voor Naaldert. Normaal als je 3 maal weet te scoren mag je praktisch nooit verliezen. Maar zo zie je maar weer dat iedere wedstrijd gespeeld moet worden en exacte wetenschap geen vat heeft op voetbal. Een wedstrijd om uit te leren en met opgeheven hoofd te kijken naar komende thuiswedstrijd tegen Edelhof.

OPSTELLING NAALDERT: ANDY BUEKERS, MICHAEL VASIC, KENNY VANHAEREN, CHRISTOPHE PENASSE, PAUL LETEN, STEVEN HOUBEN, SCHUYTEN ELROY,ERNO LATET, LUC GYSBRECHTS, TOM BROUX, JAN VAN AAKEN, CHRISTOPH LUCAS
SCHEIDSRECHTER:  ARSENE WOUTERS
GELE KAARTEN: Rechtsback van Opel en Christophe Penasse
RODE KAARTEN: Geen
TOESCHOUWERS: 14
DOELPUNTEN: 13’ PAUL LETEN 0 - 1, 21’ 1 – 1, 29’ 1 – 2, 42’ 1 – 3, 46’ JAN VAN AAKEN  2 – 3, 52’ 2 – 4, 60’ CHRISTOPHE PENASSE 3 - 4