zondag 12 november 2023

Wedstrijdverslag 05/11/2023

FC Naaldert – Opel Theys: 6-0
De wedstrijdkern werd deze week aangevuld met enkele youngsters: Cedric en Nik. Aangezien de eerste ploeg een uitmatch had, mochten wij vandaag gebruik maken van de A-plein. Dan is zo’n extra verjonging altijd handig! Het eerste doelpunt liet niet lang op zich wachten. De bezoekende doelman werkte de bal slecht weg en deze belandde bij Cedric. Die nam aan, dreef op en plaatste de bal vanaf de zestien mooi in het hoekje. De bezoekers rechtten de rug en probeerden tegen te prikken, maar kwamen voetballend soms te kort. Naaldert buitte dit niet uit en speelde zelf beroerd. Met de rust in zicht, sloeg de motor van de thuisploeg terug aan. Er volgde 3 grote kansen op de 2-0, maar de doelman, de paal of de lat stonden in de weg. Net voor affluiten volgde dan toch de verlossende 2-0. Lennert klemde een hoekschop en lanceerde Yannick. Met een mooie flankverandering (balletje buitenkant voet) bereikte hij Andy. Die zette zich door in de zestien en bracht lag voor waar Sacha de bal simpel binnen kon tikken. De tweede helft werd in de gietende regen op gang gefloten. Onze coach stuurde 2 frisse krachten de plein. Iets waar de bezoekers jaloers op waren. Bij hun was het vatje af na één helft op de grote plein. In een dominante tweede helft maakte Sacha al snel zijn tweede van de dag, nadat hij diep gestuurd werd door Cedric. Hierna volgde een resem kansen maar zowel de verslaggever als Nik konden één-op-één met de keeper niet scoren. Sacha had er genoeg van gezien en op assist van Senne maakte hij zijn derde van de namiddag. De veilige 4-0 voorsprong zorgde voor rust en af en toe kon er nu ook een fantasietje van af. Beste voorbeeld kwam van de verslaggever, die in slow motion een schaartje en het betere zolenwerk uit zijn benen toverde om vervolgens in te leveren bij Sacha. Die merkte Senne op en Senne zag op zijn beurt Stef vrij staan. Stef na de bal goed mee en werkte in de korte hoek af, 5-0. De zeer mooi uitgespeelde 6-0 werd door de var afgekeurd, maar die toonde zich berouwvol. In de laatste minuut van de wedstrijd greep de bezoekende doelman niet naar de bal, maar na Andy zijn enkels. Bal op de stip en Lennert die het veld over stak om de 6-0 binnen te trappen. Een terechte zege voor Naaldert, die mits een scherpere afwerking hoger had kunnen oplopen. Volgende week de belangrijke en altijd moeilijke thuiswedstrijd tegen ons zwarte beest, De Bunt. Doelpunten: 1-0 Cedric, 2-0 Sacha (assist Andy), 3-0 Sacha (assist Cedric), 4-0 Sacha (assist Senne), 5-0 Stef (assist Senne) en 6-0 Lennert (penalty)