zondag 5 november 2023

Wedstrijdverslag 1/10/2023

FC Schroeyen - FC Naaldert: 3-3
Voor de match leerden we iets bij. Zeg niet meer 'Tennis Heusden', maar 'FC Schroeyen'. Daarnaast wilden de jongens van Naaldert iets recht zetten na de verrassende thuisnederlaag tegen Heyax. De wedstrijd begon gelijkopgaand met veel middelveldspel. Na 10 minuten moest Sacha de wedstrijd staken wegens een blessure en onze coach moest zijn creativiteit aanspreken. Dit lukte hem. Naaldert kwam gevaarlijker opzetten, maar liet ook wat meer ruimte achterin. Na een corner werd dit door de thuisploeg afgestraft. Na de 1-0 nam de thuisploeg het heft in handen en de 2-0 hing een paar keer in de lucht. Gelukkig stond hun vizier niet op scherp en was de lat ons gunstig gezind. Wie zijn kansen niet afwerkt, krijgt het deksel op de neus. Brent recupereerde de bal en stuurde Senne diep. 1-op-1 met de keeper bleef hij rustig en schoof de gelijkmaker binnen. De gelijkmaker veranderde het speelbeeld want het was de thuisploeg die zich niet uit het lood liet slaan door de gelijkmaker. Voor rust stelden zij orde op zaken met de 2-1. Na rust een gelijkaardig spelbeeld. Naaldert probeerde wel, maar echt uitgespeelde kansen werden niet gecreëerd. De Zuid-Amerikaanse boys van de thuisploeg toonden ons hoe het wel moest na een vlotte combinatie over links, 3-1. De kopjes gingen omlaag. De thuisploeg ving ons goed op en probeerde op de counter de voorsprong verder uit te breiden. Naaldert, aangevuurd door de supporters, liet de schroom vallen en rechtte de rug. Na een steekpass tussendoor werkte Brent de 3-2 proper binnen. Het geloof kwam terug en dat werd beloond in de laatste minuut. De bal werd een aantal keren net binnen gehouden, zodat de scheids niet kon affluiten. Senne gooide hem voor, de bal werd door een verdediger doorgekopt naar Yannick, die controleerde met de borst en werkte met een kattenpootje de bal binnen. Een goal zoals Zlatan ze zou vroeger maakte. Een gelijkspel op karakter! Doelpunten: 1-1 Senne (assist Brent), 3-2 Brent (assist ?), 3-3 Yannick Kern: Lennert Gybels, Sam Deferme, Lorre Celis, Kris Geusens, Maarten Clijsters, Senne Goris, Cedric Vialette, Yannick Vanhove, Olivier Lenaers, Andy Put, Stef Leten, Sacha Vasic, Brent Geraerts