zondag 5 november 2023

Wedstrijdverslag 24/09/2023

Fc Naaldert - Heyax: 1-2
Het jaarlijkse weekend was verteerd en een zonnige zondagmorgen op onze thuishaven. Alle tekenen voor een goede match waren aanwezig. Naaldert domineerde vanaf het begin de partij en na een kwartiertje resulteerde dat in de verdiende 1-0. In plaats van door te duwen, waren we tevreden met deze tussenstand. Hierdoor kwam Heyax in de match en kregen zij enkele kansen. Halverwege de eerste helft maakten zij dan ook gelijk na een mooie combinatie over rechts. Al had de ref de goal kunnen afkeuren vanwege een voet vooruit van de assistgever. 1-1 was dan ook de billijke ruststand. Heyax schoot het best uit de startblokken in de tweede helft met een gevaarlijke corner. Bij die waarschuwing bleef het en Naaldert nam het commando terug over. Dit leidde tot veel balbezit op de helft van de tegenstander al bleven echte doelkansen uit. Een tiental minuten voor affluiten kwam de uitploeg onverwachts en tegen de gang van het spel in op 1-2. Een uittrap van hun doelman schoot door. Yannick schatte de bal verkeerd in en in de kluts kwam deze tegen zijn hand. Regels zijn regels dus penalty. Deze werd omgezet. Achterstand of niet, Naaldert bleef zoeken naar de goal maar ons vizier stond niet op scherp. De eerste nederlaag van het seizoen was een feit. Volgende week nieuwe kansen uit tegen Tennis Heusden. Doelpunt: 1-0, 1-1 en 1-2 (penalty)