zondag 5 november 2023

Wedstrijdverslag 22/10/2023

FC Naaldert - Ter Heide: 4-0
De maand oktober bracht ons een 6 op 6. Vandaag hoopten wij er een 9 op 9 van te maken. Voorafgaand aan de match bleek dat beide ploegen te kampen hadden met spelers die graag een stapje zetten in de wereld. De bezoekers waren pas net voor de match compleet. Naaldert nam de match meteen in handen. Mooie combinatie en enkele rijpe kansen. Na 20 minuten resulteerde dit in de 1-0 met een vintage Sacha-goal. Hij kreeg de bal voor de 16 aangespeeld, draaide zich open, legde de bal goed voor zijn linker en kassa! De uitploeg kreeg weinig klaar gespeeld en bij momenten raakten ze wat gefrustreerd. Zeker bij de 2-0. Een voorzet verdween tegen een hand van een bezoekende verdediger. Onbewust maar hands is hands en dus penalty. Koud kunstje voor Sacha. Voor rust was de match gespeeld toen Brent een blunder van de bezoekende doelman af strafte. Na rust controleerde Naaldert de match. Ter Heide probeerde, maar kreeg weinig klaargespeeld. Siemen werd (on)bewust hun schietschijf en kreeg een rake klap en tik te verwerken. Dit tot zijn grote ergenis. Tussendoor maakte Sacha zijn hattrick compleet en zette hij ook de eindstand op het bord 4-0. Doelpunten: 1-0 Sacha (assist Tomas), 2-0 Sacha (penalty), 3-0 Brent en 4-0 Sacha (assist ?) Kern: Lennert Gybels, Sam Deferme, Lorre Celis, Yannick Vanhove, Maarten Clijsters, Senne Goris, Olivier Lenaers, Tomas Pirotte, Siemen Vanhove, Brent Geraerts, Kris Geusens, Cris Stroobants en Sacha Vasic